Nellie 1 år

På tisdag fyller lilla Nellie ett år. Idag har vi varit på kalas. Har väntat på den här dagen då jag verkligen har sett fram emot att ge henne presenten ifrån oss, främst för att jag vet att Nellies kära mor blir så genuint glad över mina virkerier och det är kul att veta att det man gör blir omtyckt och använt.
Jag har virkat en tröja i rosa garn och den blev faktiskt väldigt bra om jag får sparka Jante i rumpan och säga det själv! Om jag ska vara lite självkritisk så blev inte sömmarna så bra, men övning ger färdighet. :-)


Dagsutflykt

Idag hade vi egentligen tänkt att åka och bada, men vädret var inte det bästa för det ändamålet. Så vi satte ner våra näsor i vår bok "Det medeltida Östergötland" och letade upp några platser vi ville se.
Först åkte vi ut på Vikbolandet och Stensö borgruin. Därefter tog vi färjan över till Krokek. Där gick vi på Tropikariet och besökte Ödekyrkan.


Glad midsommar

Hoppas att ni alla får en mysig midsommar!


Färgglatt

På sommaren ska det vara färgrika detaljer!


Sakta, men säkert

Nu är det rejält på gång. Det går sakta, men säkert. Jag tror att det kommer att bli jättefint! Har redan börjat planera för några små fina trädgårdsdjur i hörnen ;-)


Mattes snygging

Det är bra att det regnar ibland så att man kan vara inne och tvätta sig ren


Mina virkade ljuslyktor

Ny pryder de min fläkt så vackert 😊


A good day's work

Ogräs, be gone!


Virkad ljuslykta

En söt klädnad till en liten ljuslykta


Inklädd vas

Igår köpte jag en pysseltidning. I den såg jag att de hade virkat "kläder" åt en liten vas. Givetvis började det klia i fingrarna och jag var tvungen att testa. Ja, detta blev resultatet. Himla sött, enligt min mening.


RSS 2.0